Concentració a la Puerta del Sol a Madrid

Amb suport i crits de revolta amb consignes “Madrid está con el pueblo catalán” y “Sí sí sí, derecho a decidir”, Madrid ha donat la veu amb la presencia de més de 5 mil persones concentrades a la Puerta del Sol, on l’ambient de ràbia i indignació davant la repressió policial i les càrregues massives als collegis electorals, confirmen que la solidaritat es la nostra millor arma. El feixisme espanyol es va alçar obertament amb cop de ferro per part dels cossos policials i el poble no es va quedar callat.

Més de cinc millers de persona criden amb solidaritat al poble català a la Puerta del Sol, Madrid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La presencia policial al voltant de la concentració va fer l’ambient tens, però cap efectiu violent ha ocorregut, encara que el mateix dia es va convocar altres concentracions a Madrid amb connotacions feixistes i per difusió de missatges de l’odi, no es va fer ningú enfrontament.

Els intents de retirar les urnes dels collegis electorals en tota Catalunya, la violència sense control i els excessius cops per ometre l’opinió d’un poble que vol decidir, va fer sonar l’alarma i tot el territori espanyol va respondre. A Corunha i a Cádiz, també es va convoca concentracions i sonen les veus amb “Cataluña no está sola”.

Concentració a Cádiz
Concentració a A Corunha