Concentració a la Puerta del Sol a Madrid

Més de cinc millers de persona criden amb solidaritat al poble català.

Amb suport i crits de revolta amb consignes com “Madrid está con el pueblo catalán” i “Sí sí sí, derecho a decidir”, Madrid ha donat suport al poble català amb la presència de més de 5.000 persones concentrades a la Puerta del Sol, on l’ambient de ràbia i indignació davant la repressió policial i les càrregues massives als col·legis electorals confirma que la solidaritat és la nostra millor arma. El feixisme espanyol es va alçar obertament amb cop de ferro des dels cossos policials i el poble no es va quedar en silenci.

Més de cinc millers de persones criden en solidaritat amb el poble català a la Puerta del Sol, Madrid

La presència policial al voltant de la concentració va fer que l’ambient fos tens, però no es va produir cap efectiu violent. Tot i que el mateix dia es van convocar altres concentracions a Madrid amb connotacions feixistes i per difondre missatges de l’odi, no hi va haver cap enfrontament.

Els intents de retirar les urnes dels col·legis electorals a tot Catalunya, la violència sense control i els excessius cops per ometre l’opinió d’un poble que vol decidir, van fer sonar l’alarma i tot el territori espanyol va respondre. A la Corunya i a Cadis, també es van convocar concentracions i les veus cridaven consignes com “Catalunya no está sola”.

Concentració a Cadis
Concentració a la Corunya